Οι υπηρεσίες μας

Τι προσφέρει και τι κερδίζετε από μια συνεργασία με έναν Επαγγελματία, Αδειούχο Υδραυλικό του Συνδέσμου Υδραυλικών Πιερίας

Γιατί αξίζει να μας εμπιστευτείτε;

Τι προσφέρει ένας Αδειούχος Υδραυλικός του Συνδέσμου Υδραυλικών Πιερίας;

picture

Σύγχρονες υδραυλικές εγκαταστάσεις
Υποχρεούμαστε στις εγκαταστάσεις που αναλαμβάνουμε να τοποθετούμε μόνο σύγχρονα υλικά και προϊόντα με προδιαγραφές, επιλεγμένα κατάλληλα από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο των υδραυλικών προϊόντων. Έτσι με την εμπειρία μας και τα σεμινάρια που ακολουθήσαμε, για να εκπαιδευτούμε σωστά, υλοποιούμε ακόμη και τις πιό σύγχρονες και περίπλοκες υδραυλικές εγκαταστάσεις σωστά. Μερικές υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι εξής:

  • Εγκαταστάσεις ύδρευσης - αποχέτευσης
  • Εγκαταστάσεις θέρμανσης
  • Συντήρηση ύδρευσης - αποχέτευσης - θέρμανσης
  • Ανακαινίσεις θερμοϋδραυλικών εγκαταστάσεων
  • Εγκαταστάσεις - συντηρήσεις ηλιακών συστημάτων, που σας εξοικονομούν χρήματα
  • Εγκαταστάσεις - συντηρήσεις πισινών
  • Εγκαταστάσεις Φυσικού αερίου, για εξοικονόμηση χρημάτων με ενέργεια φιλική πρός το περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί πως για εγκαταστάσεις φυσικού αερίου τα μέλη μας κατέχουν άδεια συγκεκριμένηγια την υλοποίηση των συστημάτων φυσικού αερίου. Τέτοια άδεια έχει ο Τεχνίτης Β και ο Εγκαταστάτης υδραυλικός.

picture

Γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση
Με την εμπειρία μας και με σωστό προγραμματισμό είμαστε ικανοί να παραδίδουμε έργα στον βέλτιστο χρόνο και στην σωστή ποιότητα. Η αρχική μελέτη που γίνεται από εμάς και ο καθορισμός των αναγκών και των απαιτήσεων του κάθε έργου στην αρχή αποτελεί για εμάς το "ήμισυ του παντός". Έτσι και εμείς αλλα και εσείς γνωρίζουμε από πρίν τι θα χρειαστούμε, το κόστος της εργασίας και των υλικών (παντα με προδιαγραφές) που θα χρησιμοποιηθούν και τον απαιτούμενο χρόνο για την υλοποίηση του έργου. Κάτι τέτοιο δεν σας δημιουργεί τυχόν ανεπιθύμητα κόστη αργότερα και δεν παρεκλίνετε από τον προγραμματισμό άλλων εργασιών σας.

picture

Υπεύθυνη Δήλωση
Στο τέλος κάθε έργου που αναλαμβάνουμε εκδίδεται Υπεύθυνη Δήλωση σωστής εκτέλεσης ή συντήρησης. Αυτό το εγγραφο με την υπογραφή του υδραυλικού, αποτελεί την εγγύηση μας για την ποιότητα της δουλειάς και την αποτελεσματικότητα των εργασιών μας, λόγοι που αξίζουν να μας εμπιστευτείτε.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως μόνο με αυτήν την υπεύθυνη δήλωση μπορεί ένα κτίσμα-κατασκευή να συνδεθεί με τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας δηλαδή με το δίκτυο ύδρευσης και το δίκτυο ηλεκτρισμού.

Δείτε την υπεύθυνση δήλωση (απαιτείται Adobe Reader)

pictureΜελέτες & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
Με την εμπειρία μας και την δικτύωση μας είμαστε ικανοί να προσφέρουμε μελέτες και να παρέχουμε συμβουλές σε ιδιώτες αλλά και σε εταιρείες μηχανικών αρχιτεκτόνων και άλλων επαγγελματιών. Μετά από όλα αυτά κατανοεί κανείς πως οι κατευθύνσεις, οι μελέτες και οι συμβουλές μας χαρακτηρίζονται ως υψηλού Επιπέδου και Αξίας.

picture

Εγγυημένη απόδοση στην πάροδο του χρόνου
Με σωστά υλικά με προδιαγραφές από τις καλύτερες εταιρείες, με την εμπειρία μας και την επαφή μας με τον παραγωγικό τομέα και την σωστή εγκατάσταση (σύμφωνα με την εκπαίδευσή μας πάνω στις οδηγίες ΤΟΤΕΕ και τα εγχειρίδια που έχουν εκδοθεί) εξασφαλίζεται η αντοχή του έργου στο βάθος του χρόνου.

Οι Τεχνικές Οδηγίες του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΟΤΕΕ)

Λειτουργούμε με γνώμονα το ποιοτικό αποτέλεσμα που θα σας ανταμείψει σίγουρα! Εμπιστευτείτε τις, υψηλής αξίας, υπηρεσίες μας! Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2351039707 ή δείτε τα μέλη μας.


Επικοινωνήστε Άμεσα

Επικοινωνήστε άμεσα με έναν Αδειούχο Υδραυλικό μας

ή με τα γραφεία του Συνδέσμου Υδραυλικών Πιερίας

Διεύθυνση: Λέοντος Ιασωνίδη 113
Τηλέφωνο: 23510 39707
FAX: 23510 39707
E-mail: info@ydraulikoi.gr